En Son Çıkan Bölüm



Useful Good-for-Nothing 42. Bölüm
Noblesse S 1.Bölüm %12.5 - %15
Yazar : WebtoonTR 11 Şubat 2018 Pazar

Bu haftaki güncelde blogun yanındaki widgetlerden bahsedeceğim.

En üstteki widget çok faydalı bir widget. Eğer Email adresinizi yazarak submit'e tıklarsanız, her gelen yeni güncelden haberdar olabilirsiniz. Bloga girmeden email adresinizden yeni gelen bölümün linkine bile ulaşabilirsiniz.

İkinci sıradaki widgette en son hafta çeviri ile ilgili yaptığım şeyleri liste halinde sürekli güncelleyerek paylaşıyorum. Listenin başlangıcındaki tarihlerden benim çeviri ile ilgilenip ilgilenmediğimi anlayabilirsiniz. Bu widgeti açmamın nedeni; Çoğunuzun, çopu zaman benim seriyi çevirmeyi bırakıp bırakmadığım konusunu merak ettiğinizi biliyorum. Çünkü ben de uzun süre bölüm gelmeyen seriler hakkında sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Yani bu widgetteki tarihe ve yaptığım şeylere bakarak seriyi çevirmeye devam edip etmediğimi veya ne zaman bölüm geleceğini kolaylıkla kestirebilirsiniz.

Üçüncü widgette bir önceki hafta çeviri ile ilgili yaptığım şeyleri paylaştım. Ayrıca daha önceki haftalarda yaptığım şeyleri yazdığım listeleri arşivlemek için bir yayın oluşturdum. Bu yayının ismi de "Çeviri Namına Ne Yaptım"

Dördüncü widgette ise anket var. Şu anki anketin sorusu: "Kullandığım Fontlardan Memnun Musunuz?" Bu ankete katılmanızı önemle rica ederim. Çünkü bu serinin çevirisi ve editi ile ilgili olumlu veya olumsuz hiç bir eleştiri almadım. Yaptığım işi ne kadar iyi yapıyorum anlamak istiyorum.

Sonraki widgetler önceden de vardı zaten. Bu yüzden o widgetleri açıklamıyorum. Bir de üst widget var. Bu widget güncel yazılarının üzerinde ve serilerin en son çıkan bölümleri yazıyor.

Lütfen Useful Good-for-Nothing'i sadece online okuma sitelerinden okumakla yetinmeyin. Bu blogu da ziyaret edin.

Useful GFN 36. Bölüm: Media Fire | One Drive | Manga-Tr

{ 8 yorum... read them below or Comment }

  1. Ellerine sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler elinize sağlık bölümler açılmıyo 34-35-36 ve o 34-74 e kadar olan kısım indirdim ama rardan çıkmıyo bozuk dosya felan diyo yenileyebilirmisiniz acaba indirme linklerini teşekkürler elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulut sitelerinde ve .rar'da bir problem göremedim. Yazdıklarınızdan sorunun bölümleri yüklediğim bulut sitesinde olabileceği sonucunu çıkarttım. Tekrar .rar'layıp upload ettim. Eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız aşağıdaki 2 soruya cevap vererek sorunu algılamada bana yardımcı olabilirsiniz:
      Mediafire'dan mı indirdiniz yoksa Onedrive'dan mı? Bir de inen bölümlerin büyüklüğü 1 Mb'dan büyük mü yoksa bir kaç yüz KB kadar mı?

      İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Sorun bende mi acaba yine olmadı mediafire'de aynı onedrive de aynı bende indirdim rardan çıkmıyo arşiv biçimi hatalı yada arşiv bozuk diyor 4000 5000 arasa kb inerken mb oluyo tabiki

      Sil
    3. Kaç defa denediysem olmadı indirdim her ikisinide bozuk dosya diyo olmadı idm ilede denedim kendi chrome ile denedim felan olmadı

      Sil
    4. https://yadi.sk/d/YYtsfxhf3T9v9j

      Yandiske rarlamadan atıyorum bölümleri. Bir de böyle dene.

      Sil
    5. oldu şimdi teşekkürler elinize sağlık

      Sil

- Copyright © 2013 Only Webtoon - Gumi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -