En Son Çıkan Bölüm



Useful Good-for-Nothing 42. Bölüm
Noblesse S 1.Bölüm %12.5 - %15
Yazar : A. Karabudak 15 Eylül 2015 Salı

Noblesse S Bölüm 1 - Yeni Bir Başlangıç (1) %15

Frankenstein'ın yer altındaki labaratuvarının 9. katında özel olarak hazırlanmış oda: D-Room.

Özel metal duvarlarla çevrili antiseptik oda, dışarısından mükemmel şekilde izole edilmişti her ne kadar kontrol sistemine sahip olsa da bir kapı dışında.


Odanın içinde duvarlarla aynı malzemeden yapılmış gibi görünen bir masa, sandalye ve bir tarafı duvara yapıştırılmış, ilk bakışta metal bir kitaplığa benzeyen bir şey vardı. Değerli ve eşsiz kumaşlara dolu bu bölmeli şeyin içinde rengarenk bir üniforma vardı.

Frankenstein, bu özel odada kumaşların olduğu bölmelerin önünde dikkatle dikiliyordu.

Kendisinin yaptığı gözlükleri takıyordu. Laboratuvar önlüğünü bile kendi tasarlamıştı, aynı işinin ehli bir tasarımcı gibi.

 "Hmmm~"

Kumaşlara yavaşca teker teker dokunuyordu, parmaklarının uçlarıyla hissederek. Sonra bir kaç kumaş dikkatini çekti ve kafasını sallayarak konuşmaya başladı.

 "Bu gün bunu kullanacağım"

Beyaz bir kumaşı seçti ve odanın ortasındaki oturduğu masaya kadar taşıdı. Küçük bir kutuyu masanın üzerine koydu ve kapağını açtı. İçindeki iğneler boyutarına göre düzenli bir şekilde sıralanmıştı ve bir kaç bıçak ona doğru parıldıyordu.

Frankenstein aşağı yukarı 6cm uzunluğunda bir iğneyi aldı. Bir eliyle beyaz kumaşı tutuyordu, parmak uçlarıyla, diğer eliyle de sivri iğneyi.  Ellerine kumaş ve iğne yakışmıyor gibi görünüyordu fakat ortamın havası düşünüldüğünde Frankenstein çok becerikli görünüyordu doğal olarak.

"Haaaaa~"
Frankenstein yavaşca nefesini bırakırken gözlerini kapattı.

-Flash!
Frankenstein'ın gözleri bir anda parladı.

-Shug shug shug shug. (ÇN: Çıkardığı sesler)
Elleriyle iğneyi kumaşa neredeyse gözle görülemeyecek bir hızla saplamaya başladı. İğne bazen şiddetli bazen usulca hareket ediyordu ve bazen de sanki bir ritim tutar gibi. Frankenstein bunları yaparken yüzündeki bitmek tükenmek bilmez huzur hissi görülebiliyordu.

-Shooshooshooshoog.....
Bir parça kumaş hızlı hareketlerle zerafet yayan bir ceket şeklini aldı.

-Shooshooshooshooshooshooshoog~
Frankenstein yaptığı işin hızlıca sonuna yaklaşıyordu. Bir anda görünmez bir hıza ulaştı. Ve Frankenstein giysiyi bir anda havaya fırlattı.

-Heyecan~
Parmaklarıyla ceketi tutup yavaşça havaya kaldırdı.

-Chuk~Chearag~Chwararag~to to to to~
Sonra kıyafete tutunan küçük kesilmiş kumaş artıkları yavaşça yere düşmeye başladı. Ve dalgalanan giysinin şekli ortaya çıktı.

- Chock.
Ceket Frankenstein'ın sağ elinin parmaklarına indi. Artık bir kumaş değildi. Mükemmel bir ustalıkla dikilmiş, hoş, zerafet saçan bir sanat eseriydi. Bunların hepsi bir saniyede gerçekleşmişti ve hareketleri bir orkestra şefi kadar yumuşak ve pürüzsüzdü.

Gözlüğünü usulca sol eliyle yerine koyarken ceketi dikkatlice incelemeye başladı. Kıyafeti dikmeden önce gösterdiği özenle karşılaştırırsak, bakışları şimdi daha da keskindi çünkü en ufak bir kusuru bile tolere edemezdi...

- Flash!
Bir anda gözleri aydınlandı ve ceketini incelerken, kenarlarını ördü. (ÇN: Bu cümleden hiç emin değilim.)




------------------------------------------


 “Aaa, bu dikiş ... bir milimetrelik bir hata!!”

Sesi hafifçe titredi ve birkaç soğuk ter damlası yüzünden süzüldü.

 “Nasıl böyle ölümcül bir hata yapabildim…”

Kendisini suçladığını açıkça belli eden acı dolu bir yüz ifadesi takındı ve başarısızlığını görmeye daha fazla tahammül edemeyerek gözlerini sıkıca kapattı.

{ 2 yorum... read them below or Comment }

- Copyright © 2013 Only Webtoon - Gumi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -